Arch & Element fendrar


Arch & Element fendrar

Arch och element fendrarhar använts över hela världen under många decennier redan. Den relativt enkla och väldigt stark konstruktion och slitstarkt gummi kvaliteten på dessa skärmar ger mycket bra skydd för kajplats väggar och hörn.

Typer och behandling

Arch fendrar bestå av en enda del, och de är tillgängliga i olika höjder och bredder. Undersidan av denna typ Fender består av en stålplatta med fasthåll för skruvar som är vulkaniserad på insidan av gummit. Som standard fendrar levereras helt tillverkad av gummi, men om så erfordras en UHMW-PE ytskikt kan också tillsättas. Arch fendrar kan monteras horisontellt eller vertikalt med bultar. Ändarna kan vinklas eller fasad. FenderTec producerar buga Fender hörn för att skydda kaj hörn, anpassade till kundens behov.

Element fendrar finns som standard i olika storlekar och med märke fendrar, de tillverkas i en form. Båda ändarna är försedda med stålplattor, som är vulkaniserad slitstarkt gummi. Stålplattor innefattar monteringshall för montering på väggar och paneler. Den panelen på framsidan kan bestå av en UHMW-PE ark eller en stålplåt.

 

Tillämpningar

Arch och element fendrar är gjorda för att mäta och de används för att skydda:
• väggar och hörn kajer
• portar

Arch & Element fendrar - FenderTec

Arch & Element fendrar - FenderTec

Produkt utbud gummi fendrar - FenderTec