Cylindrisk bogserbåts fendrar

 

Cylindrisk bogserbåts fendrar

Cylindriska fendrar för bogserbåtar och arbetsbåtar är ofta monterade på för och akter monterade som de viktigaste tryck fendrar. Dessa skärmar används ofta på fören i kombination med nyckelhål, M eller W fendrar. FenderTec producera denna typ Fender med användning av en lindningsprocess upp till en diameter på 1000 mm. Vid behov kan de förses med avsmalnande ändar för bättre grepp på båten, och med kortplatser för extra fastsättning med kätting eller nylonband.

 

Typer

FenderTec producerar cylindrisk och akter fendrar från ett mycket slitstarkt gummi. Beroende på diametern på rullen enhetslängder av cirka 10 meter skulle kunna tillhandahållas. Pluggar anslutning kan användas för att skapa längre längder. Den maximala diametern av denna typ Fender är 1000 mm. De flesta cylindriska rosett & akter fendrar kan anpassas efter kundens specifikationer.

 

Bearbetning

Cylindriska och akter fendrar med diameter upp till 500 mm är fäst vid ett kärl med en kedja genom den runda kammaren. Fender med en större diameter är försedd med spår i omkrets fendrar ytterligare monteringsmöjligheter med hjälp av nylonband eller kablar.

 

Tillämpningar

Cylindriska och akter fendrar kan användas för följande ändamål, beroende på kundens:

  • Bogserbåtar
  • Bruksbåtar
  • Isbrytare
  • Tillförd båtar

Cylindrisk bogserbåts fender - FenderTec

Produkt utbud gummi fendrar - FenderTec