Nyckelhåls fendrar

Keyhole fenders

 

Nyckelhål fendrar

Nyckelhåls fendrar används över hela världen, och de har mycket pålitligt skydd av fören på ett fartyg eller på väggen i en kaj. Denna typ Fender kännetecknas av att nyckelhålsformade öppningen på insidan, och den används i områden där stora krafter måste absorberas. Nyckelhåls fendrar är starka och de kan tillverkas med en kurva. De två monteringar för att underlätta enkel och korrekt installation.

Typer

Standardnyckelhåls fendrar är tillverkade för att längd eller som ett block, och de är tillverkade av mycket nötningsbeständigt gummi. Längder kan beredas med användning ekstradering och block med formpressning. Nyckelhåls fendrar är tillverkade med en plan yta eller ribbade sidan, beroende på friktion och/eller ta vara nödvändigt. Såsom med kompositionen Fender denna typ av stänkskärmar kan också framställas med en UHMW-PE yta. FenderTec innehar de flesta vanliga storlekar i lager för snabb leverans. Anpassade storlekar kan även levereras med korta ledtider. Nyckelhåls Fenders, W Fendrar och M fendrar är inte utbytbara.

Bearbetning

Nyckelhåls fendrar är relativt enkel att installera. Generellt de är placerade vertikalt med fäst stift genom de två standardhålen. Nyckelhåls fendrar kan levereras i specificerade längder och toppar kan fasas vid behov. Om skärmen är längre än en meter en öppning för en stödremsa kan vara.

Tillämpningar

Nyckelhåls fendrar används ofta i olika storlekar och mönster på:
• bogserbåtar
• pråmar
• bruksbåtar
• kajer
• bryggor
• brosektioner

Keyhole fenders Keyhole fenders block Keyhole fenders composite

Nyckelhal fendrar langd

Nyckelhal fendrar block

Produkt utbud gummi fendrar - FenderTec