Skräddarsydda produkter – Skräddarsydda fendrar

Skräddarsydda produkter

Skräddarsydda produkter - Skräddarsydda fendrar

Förutom standardfenderprodukter, FenderTec tillverkar också en mängd olika skräddarsydda fendrar och profiler för olika applikationer. Vi har gett anpassade extraherade produkter i mer än 50 år. Vår erfarenhet inom extrahering hjälper oss att möta de mest krävande installationskrav, så du kan räkna med möjligheten för vårt team att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för varje specialtillverkad produkt.

FenderTec anläggningar är belägna i Europa, vilket gör att vi kan erbjuda flexibla, kostnadseffektiva och bra kvalitet lösningar med korta ledtider. Från prototyper till små eller stora volymproduktion, erbjuder FenderTec en enda lösning för alla dina behov.

Speciella fendrar

FenderTec specialiserat på att utveckla skräddarsydda profiler som passar de särskilda behoven hos kunder och vi kan hjälpa till att lösa situationsspecifika utmaningar eller ge hjälp med att utveckla enkla installationsmetoder. Om du har några speciella önskemål, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina specifika krav.

 

Världen sändnings gummi fendrar - FenderTec

Produkt utbud gummi fendrar - FenderTec

Överför gummi fendrar

Gummi fendrar på lager för reparation - FenderTec